Hiking stories

caersbart.be mediakit

Media

BIO

Bart Caers

Caers Bart dus. Ik voel me een oldschool avonturier van midden 40 en ben fiere papa van twee onstuimige dochters. Mijn zo mogelijk nog wilder lief Katrien, met nog 2 fantastische kids, heeft meestal als liefdevolle taak mijn barbaarse outdoorplannen wat te down-sizen.

Met matig succes overigens, met daardoor meestal wel in de tijd aanzwellende heroïsche verhalen tot gevolg. Zo ga ik door het leven als outdoor liefhebber, gepassioneerde kok, trotse vader, zijn-twee-pollekes-kussend-lief en positieve levensgenieter.

In mijn nog jongere jaren deed ik trektochten in alle vijf de continenten. Van de prachtige Tongariro crossing in Nieuw-Zeeland of Mount Kosciuszko (zo één van de seven summits van de Bass-lijst afgevinkt) in Australië tot Chileense vulkaantoppen en meerdaagse trekkings door het Andesgebergte in Latijns-Amerika.

Met familie verkende ik Thaise en Sri Lankaanse jungles, liep ik door de Zwitserse, Franse of Italiaanse Alpen… stuk voor stuk prachtige hiking ervaringen.

Verder ben ik vrijwilliger en lid van de algemene vergadering bij Hiking Advisor. Hiking Advisor is een VZW en groep enthousiaste bergsportliefhebbers, aangesloten bij de Klim- en Bergsportfederatie, die individuen en gezinnen wil inspireren en op pad helpen om zelfstandig en verantwoord op meerdaagse tochten te kunnen gaan.

Bij Grote Routepaden ben ik vrijwilliger en zit ik in de redactieraad van hun wandelmagazine ‘Op Weg’.

Samenwerken

Fijn dat je interesse hebt om samen te werken met caersbart.be. De focus van de website ligt volledige op hiken, wandelen, outdoor en alle aspecten die daar bij komen kijken. Via de outdoor verhalen uit binnen- en buitenland op onze website willen we graag de mensen inspireren en triggeren om zelf zelfstandig op pad te gaan.

Pers & Media

Uiteraard kan persaandacht ons helpen om dit verhaal verder uit te dragen. In de populaire wandelmagazines zijn we al aanwezig maar belangstelling van de klassieke media is zeker welkom. Help jij ons aan wat extra exposure helpen wij jullie aan een mooi verhaal! Deal?

caersbart.be verscheen al in…

Publiciteitsreizen

Uiteraard staan we open om een wandelgebied of -streek te komen verkennen en hier verslag van uit te brengen op de website en sociale media.

We staan dan ook open voor deelname aan persreizen op voorwaarde dat deze wandelgerelateerd zijn.

Product placement

Met het aanprijzen van producten zijn we heel omzichtig, reclame is sowieso niet onze ‘dada’ en we willen de website zo veel als mogelijk reclamevrij houden.

Toch brengen we hiking gerelateerde producten die passen bij onze doelgroep graag onder de aandacht. Dit kan door redactionele bijdragen of reviews. Interesse? Neem dan contact op via info@caerrsbart.be

Aiguilles Rouges
Samenwerking Osprey

Media Downloads

caersbart.be

Foto’s hoge resolutie voor media publicaties

Foto’s in hoge resolutie zijn verkrijgbaar op aanvraag. Van bijna alle foto’s op deze website kunnen wij je foto’s bezorgen voor publicaties. Neem contact op via info@caerrsbart.be

Artikels gedrukte pers

GR 5A Grote Routepaden – ‘Op Weg’ Download PDF
Atlas Marokko Grote Routepaden ‘Op Weg’ Download PDF
GR 131 ‘Op Weg’ – Grote Routepaden Download PDF
‘Op Weg’ – Grote Routepaden GR 5A Download PDF
GR hoppen ‘Op Weg’ – Download PDF
Treinstapper ‘Op Weg’ – Grote Routepaden
Download PDF
Fietsen naar Berlijn – Download PDF
Gazet van ANtwerpen
Citta – Gazet van Antwerpen – Download PDF
Fietsen naar Amsterdam – Download PDF

Fietsen naar Londen – Download PDF

Venntrilogie – Download PDF

Groene Gordel – Download PDF

Fietsen naar Luxemburg – Download PDF

Dwars door Brussel – Download PDF

Video’s Online

Contact informatie

Social

Statistieken

De website caersbart.be kent sinds de start in 2017 een permanente groei met als voorlopig hoogtepunt in 2020. Meer dan 100 000 unieke bezoekers mochten we verwelkomen die samen goed waren voor het bekijken van meer dan 180 000 pages.

De website is voor 90% Nederlandstalig, daardoor komt het gros van de bezoekers uit België en Nederland.

Onze Facebook pagina heeft inmiddels meer dan 2700 volgers. Daarbuiten ben ik ook medewerker aan de website van Hiking Advisor met een druk geconsulteerde webstek en een FB groep met meer dan 10 000 leden.

statistieken
[instagram-feed]