Start-to-Hike

Venntrilogie

Ik wil graag op meerdaagse tocht… maar hoe begin ik daaraan?

Start-to-Hike dus! Je staat te poppelen om er op uit te trekken, je weet geen blijf met je energie en hebt zin in avontuur! Maar… hoe begin ik nu aan een meerdaagse tocht? Waar moet ik op letten, welk materiaal moet ik meenemen,… allemaal legitieme vragen die elke beginnende wandelaar zich afvraagt. Je ziet het bos door de bomen niet meer, en dat is lastig als je graag op tocht wil in de vrije natuur.

Helemaal niet erg, onzekerheid en wat gezonde spanning horen er gewoon bij… ook bij ons is dat de gewoonste zaak van de wereld. ‘Trial & error’ zijn geen schande! Iedereen kan hiken… wat niet wil zeggen dat je morgen meteen de Everest moet gaan beklimmen, ‘hold your horses cow-boy‘. Stap voor stap 😉

Daarom hebben we voor jou deze online cursus Start-to-Hike opgezet, wij willen je graag helpen om zelfstandig op pad te gaan. Met een plan doorlopen we in deze online vorming stap voor stap alle elementen van het outdoor gegeven.

Top 3 hikes

Wat kost die Start-to-Hike?

Niks, nada, noppes, rien de knots! Wij huiveren een beetje van de online ‘academies’ die als paddenstoelen uit de grond springen en je graag een paar honderd euro lichter maken voor hun wandel advies. Daarom willen we jullie deze info graag gratis aanbieden en je bij staan mocht je extra vragen hebben of ergens meer informatie over willen. Wij geloven héél hard in overdragen van kennis, gewoon omdat het fijn is elkaar te helpen. Dit wil niet zeggen dat wij alle waarheid in pacht hebben… dus aanvullingen, opmerkingen, rechtzettingen,… zijn welkom. We willen graag een platform creëren door hikers voor hikers.

Mont Blanc

Wie zijn wij?

Wij zijn Katrien en Bart, leerden elkaar net voor de corona-epidemie kennen in 2019. We delen een verleden als scout en houden allebei erg van (elkaar), het buiten zijn en het avontuur van onderweg zijn.

Intussen staan er al ontelbare wandel- en fietskilometers op onze teller. Samen, individueel, met vrienden of familie.

start-to-hike

*We zijn nog druk bezig om deze cursus te vervolledigen en aan te vullen. Mocht je specifieke vragen hebben waar je geen antwoord op vindt mag je ons gerust contacteren via het contact formulier.

[instagram-feed]