Mijn Top 3 hikes van 2019

Top 3 hikes

2019 lijkt weer voorbij gevlogen. Ook dit jaar was weer een fantastisch wandeljaar. We wandelden in 2019 in binnen- en buitenland, bezochten prachtige plaatsen, zagen zon & regen en vriendschappen werden weer versterkt op prachtige bestemmingen. Mijn Top drie hikes voor 2019 vind je hieronder. Meer wandelinspiratie bekijk ook onze favorieten van 2018 , 2017 en 2016

N°1 Toubkal Circuit Marokko

In de Paasvakantie trokken we richting Noord-Afrika voor een fantastische tocht in het Atlas gebergte. Het was nog vroeg op het seizoen dus er lag nog veel sneeuw op de winderige kammen van het Atlasgebergte. De natuur, het weer, de cultuur en het kameraadschap hebben er een fantastische reis van gemaakt die ik niet gauw zal vergeten. Marokko staat zeker hoog op het verlanglijstje om nog eens naar terug te keren!

https://vimeo.com/331661852

N°2 Douanierspad Normandië

GR223

In het najaar deden we een hike langs de stranden en dorpen van D-Day op de GR 223. Samen met mijn broer liepen we langs de historische plaatsen die het begin van de invasie kenmerkten. Een prachtige wandel trip met mooie natuur, historische sites, culinaire geneugten en bakken regen.

https://vimeo.com/372918764

N° 3 Laugavegur en Fimmvörðuháls trail

De Laugavegur en Fimmvörðuháls trail zou qua landschappen met gemak op nummer één kunnen plaatsnemen. De natuur in IJsland is ‘buiten categorie’. Dat maakt ook wel dat het er drukker is dan op andere trails en strenger gereglementeerd. Bovendien hebben we door de aanhoudende regen toch wel redelijk afgezien op het eiland. Maar sowieso een Top 3 waardig.

https://vimeo.com/357442137

Net buiten de prijzen

wild

Er is nog een eervolle, maar natte, vermelding voor onze tocht in het Mullerthal in Luxemburg waar we lus één deden en een een hele hoop wild tegen kwamen. O.a. een prachtig vosje dat rustig voor ons op het pad huppelde.

Comment sectie

 

2 Antwoorden op “Mijn Top 3 hikes van 2019”

  1. wat buitengewoon jullie Wonder en Wandering.
    Wij volgen jullie met bewondering !

    1. Dank je Sjef en Nel, altijd leuk om (jullie) te horen. Fijne feestdagen!

Geef een reactie